ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γαλλία: Διαρρήκτες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω και είπαν ότι… έψαχναν μέρος να κοιμηθούν

Γαλλία: Διαρρήκτες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω και είπαν ότι… έψαχναν μέρος να κοιμηθούν

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα, στις 7 Ιανουαρίου, στο 5ο διαμέρισμα της Λιόν στη Γαλλία, ένας ενήλικος και ένας ανήλικος συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ληστείας διαμερίσματος.

Παρά το γεγονός ότι τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω με τη λεία στα χέρια, αρνήθηκαν τα πάντα και ισχυρίστηκαν ότι… έψαχναν να βρουν μέρος για να περάσουν τη νύχτα και να φάνε.

Η διάρρηξη έγινε μέρα μεσημέρι και οι δύο δράστες σκαρφάλωσαν τρεις ορόφους πριν φτάσουν στη βεράντα ενός διαμερίσματος και σπάσουν τη γυάλινη πόρτα.

Οι γείτονες που τους είδαν ειδοποίησαν την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχαν ήδη προλάβει να αρπάξουν κοσμήματα, ημιπολύτιμους λίθους και ένα ρολόι. Ο ενήλικος, ήταν γνώριμος στην αστυνομία, δικάστηκε το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, χωρίς να κοινοποιηθεί η ποινή. Παράλληλα, δικαστική έρευνα έχει ξεκινήσει και για τον ανήλικο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.