ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα νυχτερινή στρατιωτική παρέλαση από την Β.Κορέα – Παρουσιάστηκε υποβρύχιος βαλλιστικός πύραυλος (βίντεο)

Νέα νυχτερινή στρατιωτική παρέλαση από την Β.Κορέα – Παρουσιάστηκε υποβρύχιος βαλλιστικός πύραυλος (βίντεο)

Νέα πλάνα που δημοσιεύτηκαν από την παρέλαση που διέταξε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιόνγκ Ουν, απεικονίζουν οπλικά και πυραυλικά συστήματα, ενώ τα βλέμματα «τράβηξε» ο νέος βαλλιστικός πύραυλος με την ονομασία «Pukguksong-5» που εκτοξεύεται από υποβρύχια, κάτι που σίγουρα θα απασχολεί τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το CNN, η χρονική συγκυρία της παρέλασης αλλά και της αποκάλυψης των όπλων αυτών δεν είναι τυχαία, καθώς λίγες μέρες πριν ο Πρόεδρος Κιμ μίλησε για νέους εξοπλισμούς και για νέα πυρηνικά όπλα και προγράμματα βαλλιστικών πυραύλων της χώρας, συμπεριλαμβανομένων πυρηνικών υποβρυχίων, τακτικών πυρηνικών όπλων και προηγμένων κεφαλών σχεδιασμένων για να διεισδύσουν σε εχθρικά πυραυλικά αμυντικά συστήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νέα έκδοση του βαλλιστικού πυραύλου Pukguksong-5 θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι μια αναβάθμιση από το Pukguksong-4 που παρουσιάστηκε σε μια μεγαλύτερη στρατιωτική παρέλαση τον Οκτώβριο, σύμφωνα με αναλυτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.