ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μόσχα: «Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο με την κυβέρνηση Τ.Μπάιντεν»

Μόσχα: «Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο με την κυβέρνηση Τ.Μπάιντεν»

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, τόνισε πως η Μόσχα είναι ανοιχτή σε έναν κανονικό διάλογο με τις Ηνωμένες Πολιτείες υπό την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν.

Το Σάββατο, το γραφείο του Μπάιντεν ανακοίνωσε τον διορισμό των βετεράνων διπλωμάτων Γουέντι Ρ. Σέρμαν και Βικτόρια Νούλαντ ως αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών και υφυπουργό Πολιτικών Υποθέσεων, αντίστοιχα.

Η Νούλαντ είναι γνωστή για τη συμμετοχή της στην πολιτική κρίση της Ουκρανίας για την περίοδο 2013-2014, καθώς και για κριτικές για την πολιτική της Μόσχας στην περιοχή.

«Δεν προβλέπουμε κάποια ταχεία βελτίωση, γενικά, δεν προβλέπουμε βελτίωση επειδή αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι, δεν έχουν αλλάξει τα επιχειρήματά τους… Είμαστε ανοιχτοί σε έναν κανονικό, αμοιβαία σεβαστό διάλογο» ανέφερε στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1.

Η ορκωμοσία του Μπάιντεν έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιανουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.vimeo.com/500876670

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.