Καπιτώλιο: Στο στόχαστρο του FBI γυναίκα που φέρεται να έκλεψε laptop της Ν.Πελόζι – Ήθελε να το πουλήσει στη Ρωσία

Καπιτώλιο: Στο στόχαστρο του FBI γυναίκα που φέρεται να έκλεψε laptop της Ν.Πελόζι – Ήθελε να το πουλήσει στη Ρωσία

Μία γυναίκα η οποία φέρεται να έκλεψε laptop από το γραφείο της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, κατά τη διάρκεια της άλωσης του Καπιτωλίου, ελέγχει το FBI.

Η γυναίκα φαίνεται σε βίντεο κοντά στο γραφείο της Πελόζι και το FBI ερευνά αν έκλεψε το laptop ή τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή για να τον πουλήσει στους Ρώσους.

Η καταγγελία παραμένει υπό διερεύνηση εις βάρος της γυναίκας από την Πενσιλβάνια. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής εάν το FBI κατάφερε να τη συλλάβει.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας, η γυναίκα ονομάζεται Γουίλιαμς και έφτιαξε μια τσάντα, λέγοντας στη μητέρα της ότι θα λείψει για δύο εβδομάδες, χωρίς να της δώσει πληροφορίες για τον προορισμό της.

https://www.vimeo.com/500876670

Μάρτυρας που μίλησε στις αρχές κατήγγειλε ότι είδε βίντεο με την Γουίλιαμς να παίρνει φορητό υπολογιστή ή σκληρό δίσκο από το γραφείο της Πελόζι και σκόπευε να τον πουλήσει σε Ρώσο φίλο της, που τότε σκόπευε να πουλήσει τη συσκευή στις Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. Η Γουίλιαμς φέρεται ακόμη να έχει μαζί της τη συσκευή ή την έχει καταστρέψει.

Το περιστατικό παραμένει υπό έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν, η Γουίλιαμς αντιμετωπίζει την κατηγορία της παράνομης εισόδου σε κτήριο και της παράνομης συμπεριφοράς για τις πράξεις της στο Καπιτώλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.