ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κίνα: Περισσότερα από 130 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα – 1 νεκρός και 10 τραυματίες (βίντεο)

Κίνα: Περισσότερα από 130 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα – 1 νεκρός και 10 τραυματίες (βίντεο)

Μία σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στην Κίνα όπου μια μεγάλη χιονοθύελλα προκάλεσε καραμπόλα 130 αυτοκινήτων σε αυτοκινητόδρομο.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 10 ακόμη τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στον αυτοκινητόδρομο Tohoku στην περιοχή Miyagi. Περίπου 200 άνθρωποι βρίσκονταν στα οχήματα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα και ομάδες διάσωσης κατέφτασαν στο σημείο, σύμφωνα με αξιωματούχους που επικαλείται το BBC.

Τις τελευταίες εβδομάδες σοβαρές χιονοθύελλες πλήττουν τμήματα της Ιαπωνίας, με το χιόνι που πέφτει στη χώρα να είναι διπλάσιο από το αναμενόμενο για την εποχή.

Οι Αρχές είχαν από πριν ορίσει ένα όριο ταχύτητας 50 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο λόγω της μειωμένης ορατότητας.

Την ώρα που έλαβε χώρα η καραμπόλα, έπνεαν επίσης πολύ ισχυροί άνεμοι ταχύτητας περίπου 100km/h, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε όσους βρίσκονταν στα οχήματα δόθηκαν νερό και τρόφιμα, καθώς και κουβέρτες για να ζεσταθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.