ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λονδίνο: Οι Αρχές ανακάλυψαν το πρώτο «εργοστάσιο κάνναβης» στο Σίτι

Λονδίνο: Οι Αρχές ανακάλυψαν το πρώτο «εργοστάσιο κάνναβης» στο Σίτι

Σε μία σημαντική ανακάλυψη προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές του Λονδίνου, καθώς εντόπισαν την πρώτη καλλιέργεια κάνναβης στην περιοχή του Σίτι.

Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε πως 826 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκαν σε ένα κτίριο κοντά στην Τράπεζα της Αγγλίας. Η αστυνομία ανέφερε πως υπήρξαν πληροφορίες για «έντονη οσμή κάνναβης», η οποία οδήγησε και στην έφοδο.

«Είναι το πρώτο εργοστάσιο κάνναβης στο Σίτι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στήθηκε λόγω του γεγονότος ότι κυκλοφορούν λιγότεροι άνθρωποι έξω και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι οποίοι ενδεχομένως θα παρατηρούσαν οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα», σημειώνει η αστυνομία σε μια ανακοίνωση.

Το Σίτι του Λονδίνου, όπου εδρεύουν η μεγαλύτερη παγκοσμίως εμπορική ασφαλιστική αγορά, τράπεζες και fund, έχει ερημώσει σε μεγάλο βαθμό από τον Μάρτιο, καθώς από τους περισσότερους εργαζόμενους ζητήθηκε να απασχολούνται με τηλεργασία.

Κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης σήμερα, ο κυβερνήτης της Τράπεζας της Αγγλίας Άντριου Μπέιλι είπε ότι ο κόσμος πιθανόν θα κάνει αστεία σχετικά με το τι έκανε το προσωπικό της τράπεζας.

«Θα αποτελέσουμε τώρα αντικείμενο ατέλειωτων αστείων σχετικά με “τώρα γνωρίζουμε τι έκανε η Τράπεζα της Αγγλίας”», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι βέβαιος πως θα υπάρξουν πολλά άλλα αστεία. Είναι πολύ ήσυχα γύρω από την Τράπεζα της Αγγλίας, πρέπει να το πω αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.