ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρετανία: Αχόρταγη 35χρονη καθηγήτρια κατηγορείται ότι αποπλάνησε κατ’ εξακολούθηση 15χρονο μαθητή

Βρετανία: Αχόρταγη 35χρονη καθηγήτρια κατηγορείται ότι αποπλάνησε κατ’ εξακολούθηση 15χρονο μαθητή

Αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες βρίσκεται η 35χρονη Κάντις Μπάρμπερ, που φέρεται να αποπλάνησε έναν 15χρονο μαθητή της.

Σύμφωνα με την ακροαματική διαδικασία, η καθηγήτρια κατηγορήθηκε για αποπλάνηση ανηλίκου μέσα στο αυτοκίνητό της.

Η Κάντις Μπάρμπερ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνουσιάστηκε τρεις φορές με τον μαθητή, το 2018. Στο δικαστήριο της πόλης Amersham, έγινε γνωστό η γυναίκα πόζαρε γυμνή στον φωτογραφικό φακό του εφήβου και εκείνος με τη σειρά του, έδειξε τις εικόνες στους φίλους του.

Μάλιστα, φίλος του αγοριού παραδέχθηκε ότι ο 15χρονος τού αποκάλυψε ότι είχε ερωτικές περιπτύξεις με την καθηγήτρια.

Η 35χρονη κατηγορήθηκε και για το γεγονός ότι απέστειλε στον μαθητή βίντεο στο οποίο επιδιδόταν σε πράξη αυτοικανοποίησης.

Πάντως, ενώπιον του δικαστηρίου η γυναίκα αρνήθηκε τις κατηγορίες περί σεξουαλικής συνεύρεσης, λέγοντας απλώς ότι ήταν «πολύ κοντή» για να κάνει έρωτα με τον μαθητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.