ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φρίκη στην Ουκρανία: Μητέρα τάιζε με σκυλιά τα παιδιά της – Ζούσαν μέσα στα σκουπίδια και τις κατσαρίδες (βίντεο-φωτο)

Φρίκη στην Ουκρανία: Μητέρα τάιζε με σκυλιά τα παιδιά της  – Ζούσαν μέσα στα σκουπίδια και τις κατσαρίδες (βίντεο-φωτο)

Μια μητέρα στην Ουκρανία ανάγκαζε τα δύο της παιδιά να τρώνε αδέσποτα σκυλιά και ζούσαν μέσα σε σωρούς από σκουπίδια.

Η σοκαριστική υπόθεση παιδικής κακοποίησης -όπως αναφέρει η Daily Mail- αποκαλύφθηκε, μετά από καταγγελίες γειτόνων της οικογένειας. Η 4χρονη Masha και ο 2 ετών αδελφός της ζούσαν με την μητέρα και την γιαγιά τους στην πόλη Kharkiv. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο γυναίκες μάζευαν σκουπίδια και τα έφερναν στο σπίτι, μετατρέποντάς το σε χωματερή. Η τουαλέτα ήταν χαλασμένη, το νερό είχε κοπεί εξαιτίας απλήρωτων λογαριασμών και κατσαρίδες «περπατούσαν» στους τοίχους.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η 30χρονη Lilia Granenko τάιζε τα παιδιά της με αδέσποτα σκυλιά που έβρισκε στην περιοχή. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι τα παιδάκια δεν είχαν βγει ποτέ έξω από το σπίτι και ήταν κλειδωμένα μέσα με τη μαμά και τη γιαγιά τους.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν τα δύο παιδάκια πολύ αδύνατα και να λιμοκτονούν και η μητέρα συνελήφθη.

Δείτε φωτογραφίες:



Η 30χρονη Lilia Granenko έχει πέντε παιδιά από διαφορετικούς άντρες και για τα άλλα τρία έχει χάσει την επιμέλεια, το ένα ζει με τον μπαμπά του και τα άλλα δύο σε ορφανοτροφείο.

Δείτε βίντεο από την επιχείρηση της αστυνομίας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.