ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λονδίνο: Στη φυλακή για 22 χρόνια οδηγός λεωφορείου που στο πρώτο lockdown δολοφόνησε με μπαλτά τη σύζυγο του

Λονδίνο: Στη φυλακή για 22 χρόνια οδηγός λεωφορείου που στο πρώτο lockdown δολοφόνησε με μπαλτά τη σύζυγο του

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Λονδίνο, καθώς πριν από ένα χρόνο ένας οδηγός λεωφορείου, εξαιτίας της πίεσης, που αισθανόταν λόγω του κορωνοϊού, δολοφόνησε τη σύζυγο του.

Ένα χρόνο αργότερα, εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που ορίζει 22 χρόνια φυλάκισης στον 66χρονο Χουσεϊν Ιγκάλ.

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 57χρονη Μάριαν Ισμάιλ, με μπαλτά.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε καλυμμένο με σεντόνι, στο διαμέρισμα του ζευγαριού, στο βόρειο Λονδίνο, στις 6 Απριλίου.

Η πρώην εργαζόμενη για την καθαριότητα σχολείου δέχθηκε 70 μαχαιριές στο σώμα, τόσο στο κεφάλι όσο και στο στήθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σύζυγός της, που αρνήθηκε να υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό, υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου ότι η γυναίκα του τον απείλησε πως θα τον διώξει από το σπίτι λόγω της υποψίας που έτρεφε περί μόλυνσης του ιδίου από τη νόσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.