ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Συνελήφθησαν δύο δολοφόνοι – Έψαχναν… πριόνι για να εξαφανίσουν το πτώμα

Γαλλία: Συνελήφθησαν δύο δολοφόνοι – Έψαχναν… πριόνι για να εξαφανίσουν το πτώμα

Δύο άνδρες συνελήφθησαν για την δολοφονία ενός άνδρα, μετά την καταγγελία του γείτονά τους, από τον οποίο ζήτησαν ένα… πριόνι.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, στο Τουρ-ντι-Πεν της περιφέρειας Ιζέρ, ένας άνδρας «δέχτηκε ένα κάπως απρόσμενο αίτημα: οι γείτονες του ζήτησαν ένα πριόνι για να εξαφανίσουν το πτώμα του θύματός τους», είπε ο εισαγγελέας Ντιτλέν Μποντουέν, επιβεβαιώνοντας μια πληροφορία της τοπικής εφημερίδας Le Dauphiné Libéré.

Το θύμα ήταν ένας άστεγος, που τον φιλοξενούσε ο ενοικιαστής του διαμερίσματος, διευκρίνισε ο εισαγγελέας, ο οποίος διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για φόνο. Ο ενοικιαστής και ένας φίλος του που βρισκόταν επίσης στο σπίτι εκείνο το βράδυ έχουν τεθεί υπό κράτηση. Ο πρώτος, ηλικίας 34 ετών, είναι ο βασικός ύποπτος για τον φόνο του αστέγου, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Γκρενόμπλ, Ερίκ Βαϊγιάν. Ο δεύτερος, ηλικίας 50 ετών, κατηγορείται για συνέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι τρεις άνδρες είχαν καταναλώσει αλκοόλ και καυγάδισαν το βράδυ του Σαββάτου. Το θύμα, ένας 54χρονος, δέχτηκε πολλές μαχαιριές. Προσπαθώντας να βρουν έναν τρόπο για να ξεφορτωθούν το πτώμα, το οποίο είχαν τυλίξει με πλαστικές σακούλες, οι δυο φίλοι χτύπησαν την πόρτα του γείτονα, το επόμενο βράδυ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.