ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θρίλερ για οικογένεια στη Γαλλία: Έδιωξαν τον γιο τους από τον σπίτι – Τους εκδικήθηκε με βίαιη ληστεία

Θρίλερ για οικογένεια στη Γαλλία: Έδιωξαν τον γιο τους από τον σπίτι – Τους εκδικήθηκε με βίαιη ληστεία

Ένα ζευγάρι στη Γαλλία έδιωξε τον γιο του και αυτός τους εκδικήθηκε με μία βίαιη ληστεία.

Έξι νεαροί στη Γαλλία λήστεψαν και χτύπησαν ένα ζευγάρι και τον εξάχρονο γιο τους στις 28 Φεβρουαρίου στο σπίτι τους με την εφημερίδα «Le Dauphiné libéré» να αναφέρει πως η οικογένεια έζησε «δύο ώρες κόλασης». Μάλιστα ο φερόμενος ως αρχηγός των δραστών ήταν ο μεγαλύτερος 18χρονος γιος της γυναίκας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, είχε εκδιωχθεί από το σπίτι της οικογένειάς του μερικές εβδομάδες νωρίτερα, και ζητώντας εκδίκηση, δημιούργησε μια συμμορία νεαρών που είχε συναντήσει σε ένα ξενοδοχείο.

Οπλισμένοι με μαχαίρια, οι δράστες έδεσαν τη γυναίκα και έπειτα έψαξαν το σπίτι αναζητώντας κοσμήματα και χρήματα.

Μάλιστα, χτύπησαν τον πατέρα της οικογένειας και πατριό του 18χρονου στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σπάσουν ακόμα και ορισμένα δόντια του. Στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Η επίθεση έλαβε χώρα μπροστά από στον εξάχρονο γιο του ζευγαριού ενώ ο αρχηγός της ομάδας δεν είχε καλυμμένα χαρακτηριστικά σε αντίθεση με τους άλλους πέντε.

Η γαλλική αστυνομία κατάφερε να τον συλλάβει την επόμενη μέρα, σε τρένο, σύμφωνα με την εφημερίδα ενώ και οι άλλοι συνελήφθησαν επίσης γρήγορα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι νεαροί και κυρίως ο 18χρονος θα υποβληθούν σε ψυχολογική εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.