Σοκαριστικό έγκλημα στις ΗΠΑ – Πατριός ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 10χρονο γιο του

Σοκαριστικό έγκλημα στις ΗΠΑ – Πατριός ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 10χρονο γιο του

Σε πραγματικό τέρας εξελίχθηκε ένας θετός πατέρας στις ΗΠΑ, που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 10χρονο γιο του.

Στον 34χρονο Ryan Cato απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον φόνο του Ayden Wolfe, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post που επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το τραγικό αγόρι στο σπίτι με «βαριά τραύματα» σε όλο του το σώμα. Κάποια ήταν παλιότερα και κάποια καινούρια.

Το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του όταν το βρήκαν οι αστυνομικοί στο σαλόνι της οικίας. Το πήγαν στο νοσοκομείο του Χάρλεμ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι γείτονες το περιέγραψαν ως «ήσυχο μικρό άγγελο», που σπανίως ακουγόταν.

«Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ αυτό», δήλωσε στην εφημερίδα ένας από τους αστυνομικούς που βρήκαν το παιδί, «αυτό το αγόρι πέρασε πολλά. Δεν ήταν η πρώτη φορά, δεν ήταν κάτι που συνέβη χθες».

Ο θετός πατέρας είχε δηλώσει πως βρήκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του και προσπάθησε να το επαναφέρει βάζοντάς το κάτω από το ντους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.