ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Οκλαχόμα απαγόρευσε την Σαρία!

Η Οκλαχόμα απαγόρευσε την Σαρία!

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας των τρομοκρατών. Η Οκλαχόμα πέρασε με ευρεία πλειοψηφία νόμο που απαγορεύει την Σαρία ως αντίθετη με το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Πριν λίγες ημέρες κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει.

Εν τω μεταξύ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των ΗΠΑ έχουν γεμίσει με βίντεο φρίκης από την δράση των Τσετσένων. Με εγκλήματα ακόμα και κατά γυναικών, γεγονότα που η προπαγάνδα της Κλίντον αποσιωπούσε από την Αμερικάνικη κοινή γνώμη.

Την ίδια στιγμή, πρώην και νυν γερουσιαστές αμφισβητούν ανοιχτά την υποστήριξη των ΗΠΑ στους ισλαμιστές στην Συρία και αλλού, επιτιθέμενοι πλέον ανοιχτά σε όσους τους αποκαλούσαν “ρατσιστές” (ναι, αποκαλούσαν “ρατσιστές” Αφροαμερικανους που κατέκριναν το Ισλάμ!)

Έντονος προβληματισμός υπάρχει πάντως και για την μυστική φυγάδευση του Σαουδάραβα υπόπτου, όπως και για το τζαμί που φέρεται ότι σύχναζε ο Ταμερλάν.

Υπάρχουν καταγγελίες για “κήρυγμα μίσους” του ιμάμη Αμπντουλά Φαρούκ που φέρεται να ήταν ο πνευματικός καθοδηγητής των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.