ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρωσία: «Εξηγήσαμε στις ΗΠΑ τι συμβαίνει ακριβώς στο Ντονμπάς» – ΗΠΑ: «Μην κλιμακώσετε»

Ρωσία: «Εξηγήσαμε στις ΗΠΑ τι συμβαίνει ακριβώς στο Ντονμπάς» – ΗΠΑ: «Μην κλιμακώσετε»

Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ δήλωσε στους δημοσιογράφους την Τρίτη ότι «είχαμε επαφή με την αμερικανική κυβέρνηση σχετικά με την κατάσταση στο Ντόναμπ, και τους εξηγήσαμε αναλυτικά τι συμβαίνει».

Πρόσθεσε ότι η δυτική ρητορική για την Ουκρανία έχει έναν ολοένα και πιο πολεμικό τόνο και ότι «η Ουάσιγκτον θα πρέπει να ανησυχεί για τις συνέπειες αυτής της συντονισμένης πολιτικής».

Την προηγούμενη μέρα, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Ned Price έκανε λόγο για αξιόπιστες αναφορές αναφορικά με τις κινήσεις των ρωσικών στρατευμάτων στα σύνορα με την Ουκρανία, για τις οποίες ορισμένοι στο Κίεβο ισχυρίστηκαν ότι αποτελούν πρόδρομο εισβολής. Πρόσθεσε ότι η Ουάσινγκτον είναι «ανοιχτή στη δέσμευση με τη Μόσχα» για να αποτρέψει μια κρίση και εξέδωσε «έκκληση προς τη Ρωσία να αποφύγει ενέργειες κλιμάκωσης.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο εκπρόσωπος της Ουκρανίας σε συνομιλίες για το μέλλον του Ντονμπάς δήλωσε ότι το στρατιωτικό μπλοκ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ προετοιμάζεται για πιθανή σύγκρουση με τη Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξεκίνησε μια άσκηση μεγάλης κλίμακας στο ΝΑΤΟ, που ονομάζεται DefenderEurope 2021», δήλωσε ο Aleksey Arestovich, προσθέτοντας ότι «αυτό βασικά μεταφράζεται στην υπεράσπιση της Ευρώπης». Ο εκπρόσωπος είπε ότι οι ασκήσεις θα επικεντρωθούν σε περιοχές «από τα ύδατα της Βαλτικής έως τη Μαύρη Θάλασσα, εξετάζοντας ένοπλη αντιπαράθεση με τη Ρωσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.