Διπλή ανθρωποκτονία στο Τέξας – Μητέρα σκότωσε τα παιδιά της για το «καλό τους»

Διπλή ανθρωποκτονία στο Τέξας – Μητέρα σκότωσε τα παιδιά της για το «καλό τους»

Μία 30χρονη μητέρα από το Τέξας ομολόγησε ότι στραγγάλισε τα παιδιά της επειδή “είχαν κακοποιηθεί” και της ασκήθηκε δίωξη για διπλή ανθρωποκτονία.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η ομολογία μιας μητέρας πως νάρκωσε τα παιδιά της και τα στραγγάλισε μέχρι θανάτου.

Η Μάντισον ΜακΝτόναλντ από το Τέξας κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο της κοριτσιών, ενός και έξι ετών, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Η ίδια, σύμφωνα με την αστυνομία, παραδόθηκε μόνη της στις Αρχές, μπαίνοντας στο κεντρικό κτήριο -όπως την κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας- και καλώντας το 911 για να ομολογήσει.

Όπως φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία η 30χρονη που ζούσε μόνη με τις δύο κόρες της, τα δύο της κορίτσια είχαν κακοποιηθεί και άρα δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο για να τα προστατέψει παρά να τα σκοτώσει.

Η φερόμενη δράστιδα δεν διευκρίνισε πότε, από ποιον ή με ποιο τρόπο κακοποιήθηκαν τα παιδιά.

Η αστυνομία έσπευσε στο διαμέρισμα της ΜακΝτόναλντ για να βρει τα δύο παιδιά νεκρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε το γιατί. Ίσως ποτέ να μη μάθουμε το λόγο καθώς δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί τη δολοφονία δύο μικρών παιδιών» ανέφερε ο Ρόμπερτ Ριβς, αστυνομικός του τμήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.