ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κρεμλίνο: «Η Ρωσία πρέπει να είναι έτοιμη για το χειρότερο σενάριο όσον αφορά τις αμερικανικές κυρώσεις»

Κρεμλίνο: «Η Ρωσία πρέπει να είναι έτοιμη για το χειρότερο σενάριο όσον αφορά τις αμερικανικές κυρώσεις»

Το Κρεμλίνο τόνισε ότι η πολιτική της Ουάσινγκτον προς την Ρωσία μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμη και εχθρική, ενώ θα πρέπει άπαντες να είναι έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο όσων αφορά τις αμερικανικές κυρώσεις.

«Η εχθρότητα και το απρόβλεπτο των αμερικανικών ενεργειών μας ωθούν γενικά να προετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα σενάρια», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν απειλήσει να επιβάλουν νέες κυρώσεις στη Μόσχα για τη φυλάκιση του Ρώσου πολιτικού της αντιπολίτευσης και επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι αλλά και για άλλα θέματα, τα οποία έχουν ασκήσει πιέσεις στο ρούβλι και στις ρωσικές αγορές.

Οι δεσμοί της Μόσχας με την Ουάσινγκτον βρέθηκαν τον περασμένο μήνα στο κατώτατο επίπεδο, όταν η Ρωσία ανακάλεσε τον πρέσβη της στις ΗΠΑ, μετά τη συνέντευξη του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στην οποία είχε δηλώσει πως πιστεύει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι «φονιάς».

Λαβρόφ: Η πολιτική της Ουάσινγκτον είναι αδιέξοδη και «ίσως ακόμη ανόητη»

Νωρίτερα σήμερα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Καζακστάν ότι η πολιτική της Ουάσινγκτον είναι αδιέξοδη και «ίσως ακόμη ανόητη». Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ερωτηθείς για τις δηλώσεις Λαβρόφ είπε ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είναι «όπως πάντα σαφής στις διατυπώσεις του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σχολιάζοντας επίσης χθεσινό δημοσίευα της εφημερίδας Politico, η οποία επικαλούμενη πηγές της αμερικανικής κυβέρνησης έγραψε ότι ο Λευκός Οίκος συζητάει το ενδεχόμενο να διορίσει ειδικό απεσταλμένο για τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream-2 που θα έχει ως στόχο το κλείσιμό του, είπε ότι τέτοιου είδους προθέσεις δείχνουν εύγλωττα τις επεμβάσεις των ΗΠΑ στις εσωτερικές υποθέσεις και στα οικονομικά συμφέροντα των άλλων χωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.