ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η τουρκική ακτοφυλακή ολοκλήρωσε την κατάρτιση του λιβυκού λιμενικού

Η τουρκική ακτοφυλακή ολοκλήρωσε την κατάρτιση του λιβυκού λιμενικού

Χθες το πρωί, η Γενική Διοίκηση της Παράκτιας Ασφάλειας του Υπουργείου Εσωτερικών, πραγματοποίησε την τελετή λήξης των μαθημάτων κατάρτισης στους διάφορους θαλάσσιους τομείς, οι οποίοι εποπτεύονται από μια ομάδα εκπαιδευτικών εμπειρογνωμόνων από την Τουρκική Ακτοφυλακή.

Η τελετή, πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του Υπουργείου Εσωτερικών στην Τρίπολη, ξεκίνησε με ένα λεπτό σιωπής για την ψυχή του μάρτυρα του καθήκοντος, συνταγματάρχη Ισμαήλ αλ Τζάρμπι, και ακολούθησε αφιέρωμα σε όλους που συνέβαλαν στην επιτυχία των εκπαιδευτικών μαθημάτων και αποδόθηκαν πιστοποιητικά της συμμετοχής των ασκουμένων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, αναφέρεται ότι αυτά τα μαθήματα κατάρτισης εντάσσονται στο πλαίσιο κοινής συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Διοίκησης Παράκτιας Ασφάλειας στο Υπουργείο Εσωτερικών της Λιβύης και της Τουρκικής Ακτοφυλακής του τουρκικού Υπουργείου Εσωτερικών για την αύξηση των δυνατοτήτων της λιβυκής ακτοφυλακής στα διάφορα θαλάσσια πεδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.