ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ενδεχόμενη συνάντηση των ηγετών της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ουκρανίας για την εμπόλεμη κατάσταση στο Ντονμπάς

Ενδεχόμενη συνάντηση των ηγετών της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ουκρανίας για την εμπόλεμη κατάσταση στο Ντονμπάς

Οι ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ουκρανίας ενδέχεται να έχουν μία συνάντηση για να συζητήσουν τις κλιμακούμενες εντάσεις σχετικά με το Ντονμπάς, την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε σήμερα, ο Ολέκσι Αρεστόβιτς, σύμβουλος πολιτικής επικοινωνίας της ουκρανικής ομάδας επικοινωνίας για το Ντονμπάς.

«Θα είναι συνάντηση της Τρόικας της Νορμανδίας, που αποτελείται από τη Γαλλία, τη Γερμανία καιτ ην Ουκρανία…, Νομίζω ότι η (συνάντηση) είναι ζήτημα μιας εβδομάδας, λιγότερο ή περισσότερο» δήλωσε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό Ukraina 24.

Όπως υποστήριξε, το Κίεβο δεν αναμένει κάτι σημαντικό από τη συνάντηση της Ομάδας των συμβούλων της ομάδας Νορμανδία 4, η οποία στο σύνολό της συμπεριλαμβάνει και τη Ρωσία, που έχει προγραμματιστεί για την 14η Απριλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εφημερίδα «KyivPost» ανέφερε χθες, επικαλούμενη τον πρεσβευτή της Γαλλίας στο Κίεβο, ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι θα επισκεφτεί το Παρίσι, αργότερα μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να συζητήσει την τρέχουσα κλιμάκωση στο Ντονμπάς με το Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.