Στην απόσυρση του στρατού της από το Αφγανιστάν προχωράει η Βρετανία

Στην απόσυρση του στρατού της από το Αφγανιστάν προχωράει η Βρετανία

Η Βρετανία θα αποσύρει σχεδόν όλο το σύνολο των στρατιωτικών δυνάμεων που έχει αναπτύξει στο Αφγανιστάν, μετά το σχέδιο των ΗΠΑ για δική τους αποχώρηση μέχρι την 11η Σεπτεμβρίου 2021, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «The Times».

Το Λονδίνο έχει καταρτίσει σχέδια για να παραδώσει στην αφγανική κυβέρνηση τον έλεγχο της στρατιωτικής ακαδημίας στην Καμπούλ, όπου οι δυνάμεις του βοηθούν στην εκπαίδευση Αφγανών στρατιωτών, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν περίπου 750 Βρετανοί στρατιώτες στο Αφγανιστάν, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με δυσκολίες χωρίς την αμερικανική υποστήριξη, με δεδομένη την εξάρτησή τους από τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις και υποδομές, αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.