ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χαιρετίζει το ΝΑΤΟ τις κυρώσεις Μπάιντεν: «Υποστηρίζουμε τέτοιες κινήσεις κατά της Ρωσίας»

Χαιρετίζει το ΝΑΤΟ τις κυρώσεις Μπάιντεν: «Υποστηρίζουμε τέτοιες κινήσεις κατά της Ρωσίας»

«Οι χώρες του ΝΑΤΟ εκφράζουν την υποστήριξη και την αλληλεγγύη τους στην Σύμμαχό τους, τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την ανακοίνωση των μέτρων που απαντούν στις αποσταθεροποιητικές δραστηριότητες της Ρωσίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ατλαντική Συμμαχία.

«Οι Σύμμαχοι λαμβάνουν μέτρα ατομικά ή συλλογικά για να ενισχύσουν την συλλογική ασφάλεια της Συμμαχίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το ΝΑΤΟ κατηγορεί την Ρωσία ότι «επιδεικνύει κατ’ εξακολούθησιν αποσταθεροποιητική συμπεριφορά, κυρίως με την παραβίαση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας και της Γεωργίας και εξακολουθώντας να παραβιάζει, να μη τηρεί και να παρακάμπτει πλήθος διεθνών υποχρεώσεων και δεσμεύσεων».

Οι Σύμμαχοι καλούν την Ρωσία «να σταματήσει αμέσως» την αποσταθεροποιητική της συμπεριφορά και να συμμορφωθεί με τις διεθνείς της υποχρεώσεις, όπως οι Σύμμαχοι τηρούν τις δικές τους, συμπεριλαμβανομένων των συμφωνιών και των δεσμεύσεων που ισχύουν σχετικά με τον έλεγχο των εξοπλισμών, τον αφοπλισμό και την μη διασπορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μέλη του ΝΑΤΟ ζητούν επίσης από την Μόσχα «να τερματίσει τις προκλήσεις της και να προχωρήσει αμέσως σε αποκλιμάκωση των εντάσεων στα σύνορα της Ουκρανίας και της Κριμαίας, έδαφος τον οποίο έχει προσαρτήσει κατά παράνομο τρόπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.