ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Σεξουαλικό παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία – 25χρονος σκότωσε την σύντροφό του

Σεξουαλικό παιχνίδι κατέληξε σε τραγωδία – 25χρονος σκότωσε την σύντροφό του

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να παίξει ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι που είχε τραγική κατάληξη, καθώς μία 24χρονη έχασε την ζωής, από την πυροβόλησε ο 25χρονος σύντροφός της.

Το νεαρό ζευγάρι έβγαινε για λίγο διάστημα, προτού η σχέση τους πάρει αυτήν την τροπή, καθώς η 24χρονη βρήκε τραγικό θάνατο από σφαίρα στον θώρακά της, στη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση και όπως μεταδίδει η «Daily Star».

Όπως ανέφεραν οι εισαγγελικές Αρχές, ο 25χρονος που φυλακίστηκε, βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, όταν χρησιμοποίησε το γεμάτο όπλο και σκότωσε τη νεαρή σύντροφό του. Ο ίδιος ο 25χρονος δήλωσε ότι οι δυο τους χρησιμοποιούσαν το όπλο για διέγερση στο σπίτι του στη Φλόριντα.

Όπως είπε, δεν ήθελε να πυροβολήσει τη νέα σύντροφό του, σημειώνοντας ότι η 24χρονη πρέπει να τράβηξε κατά λάθος την ασφάλεια του όπλου.

Εντούτοις, οι Αρχές που εξέτασαν το όπλο, δεν διαπίστωσαν κάτι τέτοιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον 25χρονο επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης δύο ετών και θα είναι για 12 έτη σε δικαστική επιτήρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.