ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σάλος στην Ιταλία – Αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιασμό ο γιος του Μ.Γκρίλο

Σάλος στην Ιταλία – Αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιασμό ο γιος του Μ.Γκρίλο

Αντιμέτωπος με τις σοβαρές κατηγορίες του βιασμού και της σεξουαλικής επίθεσης βρίσκεται ο γιος του ιδρυτή του Κινήματος Πέντε Αστέρων Μπέπε Γκρίλο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής Ιταλοσουηδέζας, ο 20χρονος Τσίρο Γκρίλο φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την κοπέλα μαζί με τρεις φίλους του, το καλοκαίρι του 2019, σε θέρετρο της Σαρδηνίας.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει σήμερα ότι οι εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση, είναι πιθανό να αποφασίσουν την παραπομπή του γιου του Ιταλού ηθοποιού και πολιτικού σε δίκη. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, το θύμα φέρεται να εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικές επαφές με τον Τσίρο Γκρίλο και τους φίλους του, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρισκόταν και φίλη της δεκαεννιάχρονης Ιταλο-σουηδέζας.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των τεσσάρων νέων υποστηρίζουν ότι οι δεν υπήρξε εξαναγκασμός, «αλλά οι εισαγγελείς δεν δείχνουν να τους πιστεύουν», γράφει η La Repubblica. Σήμερα, στην όλη υπόθεση αποφάσισε να αναφερθεί και ο ίδιος ο Μπέπε Γκρίλο, με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, μέσω διαδικτύου, το οποίο προκάλεσε και πολλές επικριτικές αντιδράσεις.

«Ο γιος μου δεν είναι βιαστής. Γιατί δεν τους συλλάβατε αμέσως; Διότι καταλάβατε ότι δεν αληθεύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο διότι όποιος βιάζεται δεν καταθέτει μήνυση μετά από οκτώ ημέρες», είπε ο εμπνευστής των Πέντε Αστέρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέρος του Τύπου υποστηρίζει ότι οι εισαγγελείς πιστεύουν ότι η σύζυγος του Γκρίλο, που κοιμόταν σε διπλανό διαμέρισμα της βίλας μέσα στην οποία φέρεται να έλαβε χώρα ο βιασμός, μπορεί (αν και η ίδια υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο) να αντελήφθη τι συνέβαινε, αλλά να επέλεξε να σιωπήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.