ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Χαμάς παραδέχθηκε το θάνατο αρκετών κορυφαίων στελεχών της από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Η Χαμάς παραδέχθηκε το θάνατο αρκετών κορυφαίων στελεχών της από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς

Η παλαιστινιακή οργάνωση της Χαμάς παραδέχθηκε πριν λίγη ώρα το θάνατο «αρκετών» στελεχών της από τους χθεσινούς ισραηλινούς βομβαρδισμούς.

Ο ισραηλινός Στρατός ανέφερε εχθές το θάνατο δύο τουλάχιστον Παλαιστίνιων διοικητών του Iyad Fathy, διοικητή των αντιαρματικών μονάδων της Χαμάς και του Samah Abed al-Mamluk, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σκοτωθεί και άλλοι.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας τεράστιος πύργος 10 ορόφων στην κεντρική πόλη της Γάζας βομβαρδίστηκε από ισραηλινούς πυραύλους. Ο πύργος Al-Jawhara περιλαμβάνει δεκάδες γραφεία για μέσα ενημέρωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/disclosetv/status/1392479534172282881

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.