Υπόθεση Μαντλίν: Βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία που συνδέουν τον Γερμανό παιδόφιλο με την εξαφάνισή της (βίντεο)

Υπόθεση Μαντλίν: Βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία που συνδέουν τον Γερμανό παιδόφιλο με την εξαφάνισή της (βίντεο)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακκάν, η οποία να υπενθυμιστεί πως χάθηκε την 3η Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας.

Ο Γερμανός εισαγγελέας, που χειρίζεται την υπόθεση, αποκάλυψε ότι υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο 44χρονος Γερμανός παιδόφιλος, Κρίστιαν Μπρίκνερ, σχετίζεται με την υπόθεση.

Θεωρείται βασικός ύποπτος και κρατείται σε φυλακή στη Γερμανία για άλλες υποθέσεις. Ο εισαγγελέας, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς κάνει λόγο για νέα στοιχεία, που μπορούν να λύσουν το κουβάρι της υπόθεσης.

«Χτίζουμε ακόμα την υπόθεση και κάποια στιγμή στο μέλλον θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες με τον ύποπτο και τον δικηγόρο του αλλά τώρα δεν είναι η ώρα» είπε ο Βόλτερς στη Sun.

​​​​​​​«Δεν μπορώ να αποκαλύψω τον τύπο των στοιχείων που έχουμε συγκεντρώσει, δεν είναι πάντως ιατροδικαστικής φύσης. Μπορώ να σας πω ότι είναι ένα στοιχείο που «δένει» την θεωρία μας ότι ο Μπρίκνερ είναι ο άνδρας που απήγαγε την Μαντλίν».

​​​​​​​«Συνεχίζουμε να επιμένουμε ότι ο άνδρας που έχει αναγνωριστεί ως ο βασικός ύποπτος είναι αυτός που διέπραξε το έγκλημα και δεν ψάχνουμε κάποιον άλλο και είμαι αισιόδοξος ότι θα λύσουμε την υπόθεση» πρόσθεσε ο Γερμανός εισαγγελέας.

Φέτος θα συμπλήρωνε τα 18 της έτη

Η Daily Mail γράφει ότι οι αρχές μπορεί να είναι σε θέση να απαγγείλουν κατηγορίες κατά του Μπρίκνερ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού καθώς εκκρεμεί και μια αναπαράσταση των όσων συνέβησαν στο πορτογαλικό θέρετρο από το οποίο εξαφανίστηκε το κορίτσι.

​​​​​​​Οι γονείς της Μαντλίν εξακολουθούν να κρέμονται από τις ελπίδες «όσο μικρές και αν είναι» ότι θα δουν την κόρη τους ξανά 14 χρόνια μετά την εξαφάνισή της.

​​​​​​​Μάλιστα, σε μήνυμα τους γράφουν, ότι η φετινή θλιβερή επέτειος είναι σημαντική, αφού η Μαντλίν θα έκλεινε τα 18 της έτη και θα ενηλικιωνόταν. Η απώλεια της πονάει και το μυστήριο της υπόθεσης της εξαφάνισής της μπορεί να λυθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.