ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γαλλία: Συμπλοκή συμμοριών είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 17χρονης κοπέλας – Ο δράστης εκτιμάται ότι είναι ένας 15χρονος

Γαλλία: Συμπλοκή συμμοριών είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 17χρονης κοπέλας – Ο δράστης εκτιμάται ότι είναι ένας 15χρονος

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο δικαστικές και αστυνομικές πηγές, μια 17χρονη κοπέλα έπεσε νεκρή μετά από χτυπήματα με μαχαίρι. Το συμβάν έλαβε χώρα στη νότια πλευρά του Παρισιού και πιο συγκεκριμένα στο Ιβρί σιρ Σεν.

Ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας 15 ετών, διαφεύγει, σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα. Η ανθρωποκτονία συνδέεται με μια αντιπαλότητα συμμοριών που ξεκίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στον δρόμο, στο ιστορικό κέντρο της πόλης, ανέφερε μια άλλη αστυνομική πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.