ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Aίγυπτος και Τυνησία καλούν σε τερματισμό ισραηλινής βίας στην Παλαιστίνη

Aίγυπτος και Τυνησία καλούν σε τερματισμό ισραηλινής βίας στην Παλαιστίνη

Την ανάγκη τερματισμού της ισραηλινής βίας στην Παλαιστίνη τόνισαν ο Υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι και ο Τυνήσιος ομόλογός του, Ότμαν Ζεράντι, σε μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο επικεφαλής της αιγυπτιακής διπλωματίας εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για τις μεγάλες προσπάθειες του Τυνήσιου ΥΠΕΞ στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας, όπου η χώρα του παρουσίασε τη στάση του Αραβικού Συνδέσμου την περασμένη Τρίτη.

Τέλος, οι δύο υπουργοί συντόνισαν την προετοιμασία τους για τη σύνοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, για να συζητηθεί η κατάπαυση του πυρός και η διάσωση ζωών αμάχων εν μέσω κλιμάκωσης της βίας στη Λωρίδα της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.