Eλληνικές Περίπολοι Αναγνώρισης Μακράς Ακτίνας: Πολεμώντας στα μετόπισθεν του εχθρού

Eλληνικές Περίπολοι Αναγνώρισης Μακράς Ακτίνας: Πολεμώντας στα μετόπισθεν του εχθρού

Το επιχειρησιακό αντικείμενο της Αναγνώρισης είναι από τα πλέον βασικά για το σύνολο των μονάδων των ειδικών δυνάμεων, και για το λόγο αυτό δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση σε περιοχές στις οποίες σε περίπτωση σύρραξης αναμένεται να δράσουν οι εν λόγω μονάδες. Σκοπός, είναι η εξοικείωση των εκπαιδευομένων με τις περιοχές ενδιαφέροντος αλλά και η εφαρμογή τακτικών. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται διάφορα σχολεία προκεχωρημένης εκπαίδευσης, όπως η Περίπολος Αναγνώρισης Μακράς Ακτίνας.

Το επιχειρησιακό αντικείμενο της Αναγνώρισης είναι από τα πλέον βασικά για το σύνολο των μονάδων των ειδικών δυνάμεων, και για το λόγο αυτό δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευση σε περιοχές στις οποίες σε περίπτωση σύρραξης αναμένεται να δράσουν οι εν λόγω μονάδες. Σκοπός, είναι η εξοικείωση των εκπαιδευομένων με τις περιοχές ενδιαφέροντος αλλά και η εφαρμογή τακτικών. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται διάφορα σχολεία προκεχωρημένης εκπαίδευσης, όπως η Περίπολος Αναγνώρισης Μακράς Ακτίνας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο εκπαιδευτικό αντικείμενο που επικεντρώνεται στην ευρηματικότητα των στελεχών αλλά και στην αυστηρή τήρηση των διαδικασιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε εδώ την αναλυτική παρουσίαση όπως δημασιεύτηκε στο περιοδικό Περίπολος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.