ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εύσημα Μ.Βαρβιτσιώτη για τη συνδρομή κατά συμμορίας Κόλα

Εύσημα Μ.Βαρβιτσιώτη για τη συνδρομή κατά συμμορίας Κόλα

«Για εμάς είναι σημαντικό να στείλουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μια ευνομούμενη χώρα και όποιος αποφασίσει να παίξει με τις ζωές των πολιτών της, καθώς και αυτών που τις προστατεύουν, δε θα έχει καλό τέλος».  Αυτό επεσήμανε απευθυνόμενους στους λιμενικούς της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ. ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφερόμενος στην πρόσφατη συνδρομή τους στην επιχείρηση για τον εντοπισμό των αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης επισκέφτηκε την Τρίτη το πρωί την «έδρα» της Μονάδας συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο και τον Αρχηγό του Λ.Σ Δημήτριο Μπαντιά. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να αποδώσει ο κος Βαρβιτσιώτης εύφημο μνεία στα στελέχη της ΜΥΑ για την συμμετοχή τους στην επιχείρηση στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου.

Επίσης ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου αφού συζήτησε με τον διοικητή της ΜΥΑ και αξιωματικούς της Μονάδας γνωστοποίησε, μαζί με τον κ. Μπαλτάκο, την πρόθεσή της κυβέρνησης για μετεγκατάσταση της Μονάδας στον Σκαραμαγκά από τον Άγιο Κοσμά που στεγάζεται σήμερα, με έξοδα που πρόκειται να καταβάλει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Κατά την ομιλία του ο κ. Βαρβιτσιώτης εξέφρασε τις ευχαριστίες του Πρωθυπουργού για τις επιτυχίες των μελών της ΜΥΑ και πρόσθεσε ότι «οι γνώσεις, η εκπαίδευση και η κατάρτισή σας είναι πολύ υψηλές και, συγχρόνως, απαραίτητες και πολύτιμες για την κοινωνία. Η μονάδα σας, εξάλλου, είναι εξαιρετικά επίλεκτη».

Ο υπουργός σημείωσε πως αισθάνεται υπερήφανος που συνεργάζεται με το Λιμενικό Σώμα και συμπλήρωσε ότι «μέχρι σήμερα έχουμε καταγράψει μόνο επιτυχίες και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναλογιστούμε ότι οι επιτυχίες αυτές έχουν έρθει σε μια περίοδο οικονομικής δυσπραγίας για τη χώρα. Γι αυτό και πιστεύω βαθύτατα ότι η πατρίδα μας, σε μεγάλο βαθμό έχει κρατηθεί όρθια μέσα στην κρίση που διανύουμε, χάρις στην αυτοθυσία των ένστολων.»

Από την πλευρά του ο κ.Μπαντιάς, ευχαρίστησε τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, καθώς και το Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης για τη συνεργασία και τη βοήθεια που τους παρέχουν ενώ απευθυνόμενος προς τα στελέχη της Μ.Υ.Α. δήλωσε ότι η ευαρέσκεια για τις επιτυχίες τους θα απονεμηθεί και γραπτώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.