ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ρεκόρ αυτοκτονιών για τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις

Ρεκόρ αυτοκτονιών για τις αμερικανικές ειδικές δυνάμεις

Οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν αυτοκτονίες σε επίπεδα ρεκόρ τα τελευταία δύο χρόνια, ανέφερε ο αρχηγός της Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων ( SOCOM την Πέμπτη . Είπε ότι τα υψηλά ποσοστά είναι σχετικά με τη διάρκεια και τη δυσκολία του αγώνα που διεξάγουν οι SOFs παγκοσμίως . Η SOCOM αποτελείται από 66.000 στρατιώτες που με τη μέθοδο της περιτροπής σχεδόν όλοι έχουν υπηρετήσει σε μέτωπα σε 75 χώρες.

Από την αρχή των πολέμων στο Αφγανιστάν το 2001 και στο Ιράκ το 2003 , στρατιωτικές δυνάμειις – συμπεριλαμβανομένων των ειδικών μονάδων Navy SEALs και Rangers – έχουν υποστεί πολλαπλές αναπτύξεις. Οι στρατιωτική αυτοκτονίες αυξήθηκαν σε όλους τους τομείς κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου , μέχρι το σημείο που οι αυτοκτονίες (349) ξεπέρασε θανάτων μάχης (311) το 2012 , σύμφωνα με ανάλυση Guardian το 2013 .

McRaven δεν δίνουν το ρυθμό των στρατιωτικών αυτοκτονιών ενώ η SOCOM αρνήθηκε ένα αίτημα από την Tampa Bay Times να παράσχουν τα στοιχεία που ο McRaven υπαινίχθηκε .

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρακολουθεί τις στρατιωτικές αυτοκτονίες μέσω του Υπουργείου Άμυνας Αυτοκτονία γεγονότος Έκθεση ( DoDSER ) . Από το 2008 έως το 2010 – ήταν διαθέσιμα για την ανάλυση των δεδομένων του περασμένου έτους – οι στρατιωτικές αυτοκτονίες ήταν σχεδόν διπλάσιες από τον αριθμό των αυτοκτονιών στον γενικό πληθυσμό των ΗΠΑ , με το στρατιωτικό μέσο όρο να είναι 20.49 αυτοκτονίες ανά 100.000 άτομα , σε σύγκριση με το γενικό ποσοστό 12,07 αυτοκτονίες ανά 100.000 ανθρώπους .

Η κυβέρνηση εκτιμά ότι 22 βετεράνοι έχαναν τη ζωή τους με αυτοκτονία κάθε μέρα το 2010. Σε εκείνο το έτος σημειώθηκαν 147.763 αυτοκτονίες.

Πάνω από 27.000 ( 18,3 τοις εκατό ) από τις αυτοκτονίες είχαν διαπραχθεί από άτομα με πρόβλημα που τους δημιουργήθηκε από πολεμικές επιχειρήσεις. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.