Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 4ος Πανελλήνιος Στρατιωτικός Αγώνας–Άσκηση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 4ος Πανελλήνιος Στρατιωτικός Αγώνας–Άσκηση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία (δεδομένων των απροόπτων της τελευταίας στιγμής και της έλλειψης υποστήριξης από το Στράτευμα) διοργανώθηκε από 6 ως 8 Μαΐου 2011 στη Μ. Παναγιά Χαλκιδικής από τους συναδέλφους της ΛΕΦΕΔ ο 4ος Πανελλήνιος Στρατιωτικός Αγώνας – Άσκηση «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ/MACEDONIAN FIGHTER 2011».

Η Ένωσή μας έλαβε μέρος για 3η συνεχή χρονιά, μη έχοντας λείψει από κανέναν ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟ από συστάσεώς της (3/3), καθώς η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των Εθελοντών Εφέδρων ως το γεγονός της χρονιάς.

Φέτος είχαμε τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε και στην Οργανωτική Επιτροπή (Ο.Ε) αναλαμβάνοντας την επάνδρωση του ΣΤΕΚ «μεταφοράς τραυματία». Το ΣΤΕΚ επιμελήθηκε μέλος μας με πολυετή δράση στο χώρο της Εθελοντικής Εφεδρείας, ο οποίος είχε την τιμή να συνεργαστεί με μέλη της Ο.Ε. όπως ο Sir John McAleese (ex SAS), μια εμπειρία που σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Ως προς το διαγωνιστικό μέρος, συμμετείχαμε με δύο ομάδες – περιπόλους «ΠΕΝΕΦΥΟ 1 – ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ» και «ΠΕΝΕΦΥΟ 2 – ΚΙΜΩΝ», ενώ μέλος μας συμμετείχε στην ομάδα των συναδέλφων της ΛΕΦΕΔ Τριπόλεως με την ονομασία «ΠΕΛΟΨ».

Οι Ομάδες μας περπάτησαν περί τα 30 χλμ. και 20 χλμ., αντίστοιχα, καλύπτοντας όλα τα ΣΤΕΚ (και οι δύο μαζί), γεγονός που επέτρεψε την ανταλλαγή των εξαιρετικών εμπειριών και γνώσεων που αποκόμισε κάθε Ομάδα στην απενημέρωση που ακολούθησε. Φυσικά, όλοι θα ήθελαν να έχουν περάσει από όλα τα ΣΤΕΚ, κάτι που, όμως, για φέτος ήταν αντικειμενικά αδύνατον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.