ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αμερικανικό φιάσκο σε αποστολή διάσωσης στην Συρία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αμερικανικό φιάσκο σε αποστολή διάσωσης στην Συρία

Σε μεγάλο φιάσκο εξελίχθηκε αιφνδιαστική επιχείρηση των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων (Delta Force) στο έδαφος της Συρίας, όπου τέσσερα ελικόπτερα ειδικών επιχειρήσεων MH-60 (κατ’άλλες πηγές μια ειδική stealth έκδοση) με 24 ή 32 κομάντο επέδραμαν σε ένα χωριό στη βορειοδυτική Συρία όπου θεωρούσαν ότι το ISIL κρατούσε όμηρο τον δεύτερο Αμερικανό δημοσιογράφο που είχε απογάγει μαζί με τον αποκεφαλισθέντα Α.Φόλεϊ, αλλά τελικά δεν βρήκαν τίποτα και ρωσικές [ηγές αναφέρουν ότι αποχώρησαν δεχόμενοι σφοδρά πυρά.

Η όλη επιχείρηση έγινε υπό την κάλυψη μαχητικών F-15E της Αεροπορίας και τα ελικόπτερα είχαν απογειωθεί από βάση στο ιρακινό Κουρδιστάν, ενώ τα μαχητικά είχαν απογιωθεί είτε από το Κουβέϊτ, είτε από το Κατάρ.

Η όλη επιχείρηση από την ώρα που απογειώθηκαν από το ιρακινό έδαφος διήρκεσε περίπου δύο ώρες και οι Αμεριανοί υποσητρίζουν ότι βρήκαν στοιχεία που μαρτυρούσαν ότι ο όμηρος είχε μεταφερθεί λίγη ώρα πριν. Που σημαίνει ότι η αποστολή είχε προδοθεί…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.