ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συμμετοχή της Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ στις εκδηλώσεις για τους πεσόντες του Β΄ Π.Π

Συμμετοχή της Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ στις εκδηλώσεις για τους πεσόντες του Β΄ Π.Π

Την Τέταρτη 9 Μαΐου 2012 η Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. τίμησε τους πεσόντες στον B’ Π.Π σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το γενικό ρωσικό προξενείο της Θεσσαλονίκης  για την 67 επέτειο της λήξης του Β’ Π.Π.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα συμμαχικά νεκροταφεία της Σταυρούπολης με μεγάλη συμμέτοχη επισήμων και επισκεπτών.

Στην εκδήλωση παραβρεθήκαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στην Θεσσαλονίκη κος A.A.Popov, ο Βοηθός Στρατιωτικός Ακόλουθος της Ρωσίας στην Ελλάδα Συνταγματάρχης κος Bogoroditkiy, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης, εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητού του NDC GR – Γ ΣΣ, εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της  Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. Αντ/γος Ε.Α. Τραχανατζής, οι Γενικοί Πρόξενοι Σερβίας, Ουκρανίας και Λιθουανίας ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνορώσικης Φιλίας Χαλκιδικής και Μέλος του ΔΣ της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Χαλκιδικής κος Τραπεζανίδης.

Καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης πλήθος κόσμου κατέθεταν λουλούδια και στεφάνια προς τιμήν των πεσόντων ενώ την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους βετεράνοι στρατιώτες, Έλληνες ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Η Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. εκπροσωπήθηκε εκτός από τον πρόεδρο της, ο όποιος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, από τους ΕΦ Λ/ΓΟ ΠΖ Σιδηρόπουλο Ιωάννη, ΕΦ ΥΠΛ/ΓΟ ΠΖ ΕΙΔ. ΔΥΝ. Τσάτσαρο Γεώργιο και ΕΦ ΥΠΛ/ΓΟ ΠΖ Ζδρώζη Πέτρο.

Μετά το πέρας της τελετής πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων με τις Προξενικές Αρχές και με τον Βοηθό Στρατιωτικό Ακόλουθο με θέμα την δυνατότητα ανταλλαγής επισκέψεων – συν – εκπαίδευσης  με τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις και με τα αντίστοιχα σωματεία η ομοσπονδίες της Ρωσικής Συνομοσπονδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.