ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι γυναίκες στρατιώτες από το Ισραήλ που ήταν «έτοιμες για όλα» ενάντια του ISIS (φωτό, βίντεο)

Οι γυναίκες στρατιώτες από το Ισραήλ που ήταν «έτοιμες για όλα» ενάντια του ISIS (φωτό, βίντεο)

H Talia Ben Tuvia “σκάναρε” τα ισραηλοαιγυπτιακά σύνορα το 2016 ώστε να διακρίνει οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση και πιθανή επίθεση ανδρών του Ισλαμικού Κράτους.

“Μπορεί να μην βλέπουμε τζιχαντιστές, όμως σίγουρα βρίσκονται στην χερσόνησο του Σινά και απειλούν να βλάψουν το Ισραήλ”, αναφέρει η 21χρονη Εβραία, μία από τις γυναίκες του τάγματος Karakal στα σύνορα Ισραήλ – Αιγύπτου, το οποίο ιδρύθηκε το 2000 σαν το πρώτο μεικτό τάγμα, όπου υπηρετούν άνδρες και γυναίκες στρατιώτες.

israel_1.JPG

israel_2.JPG

Το τάγμα πήρε το όνομά του από ένα είδος γάτας της ερήμου.

Είμαστε προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε απειλή, αναφέρει η Ben Tuvia μιλώντας στο NBC News κατά την επίσκεψη δημοσιογράφων του αμερικανικού μέσου.

caracal.jpg

Σύμφωνα με τις αρχές ασφαλείας του Ισραήλ το 2016, πίστευαν ότι 2.000 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους βρίσκονταν στην περιοχή του Σινά.

israel_3.JPG

Η Kineret Hamada, τονίζει δεν φοβούνται το ISIS αφού εκπαιδεύτηκαν στην αντιμετώπισή του.

karakal_1.JPG

Υπάρχουν άλλα δύο μεικτά τάγματα στο Ισραήλ.

Θυμίζεται πως οι τζιχαντιστές πιστεύουν πως αν σκοτωθούν από γυναίκα χάνουν την θέση τους στον παράδεισο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.