ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέο σύστημα ελεύθερων σκοπευτών των Ειδικών Δυνάμεων της Ρωσίας (βίντεο)

Νέο σύστημα ελεύθερων σκοπευτών των Ειδικών Δυνάμεων της Ρωσίας (βίντεο)

«Το νέο σύστημα των ελευθέρων σκοπευτών των Ειδικών Δυνάμεων της Ρωσίας πέρασε τις κρατικές δοκιμές και είναι έτοιμο για μαζική παραγωγή» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κεντρικού Ινστιτούτου Ερευνών Μηχανικής Ακρίβειας Ντμίτρι Σεμιζόροφ σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Tass.

«Τα τυφέκια έχουν περάσει με επιτυχία τις κρατικές δοκιμές», είπε ο Σεμιζόροφ παρουσιάζοντάς το στον αναπληρωτή Ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Ρογκόζιν. «Το έργο της διυπηρεσιακής επιτροπής έχει ολοκληρωθεί», συμπλήρωσε.

Οι πρώτες παρτίδες του νέου συστήματος των ελεύθερων σκοπευτών θα κατασκευαστούν για την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας (Federal Protective Service – FSO), μια ομοσπονδιακή υπηρεσία με αποστολή να προστατεύει υψηλόβαθμους κρατικούς αξιωματούχους.

«Έχουμε την πρώτη παραγγελία, η πρώτη παρτίδα θα είναι μικρή, θα χρησιμοποιηθεί από τις δυνάμεις της FSO και ήδη εργαζόμαστε σε περισσότερες προμήθειες» είπε ο Σεμιζόροφ.

Το νέο σύστημα ελεύθερων σκοπευτών που αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Ρωσίας είναι εξοπλισμένο με σκόπευτρο και μια συσκευή μέτρησης αποστάσεως ικανή να φτάνει τα 2 χλμ. το οποίο και είναι κατασκευασμένο εξ’ ολόκληρου από εγχώρια υλικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.