ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέα κιάλια υπερύθρων για τον γαλλικό Στρατό

Νέα κιάλια υπερύθρων για τον γαλλικό Στρατό

H γαλλική κρατική αρχή αμυντικών προμηθειών DGA υπέγραψε ένα συμβόλαιο με την Sagem (όμιλος SAFRAN)…

Η γαλλική κρατική αρχή αμυντικών προμηθειών DGA υπέγραψε ένα συμβόλαιο με την Sagem (όμιλος SAFRAN) για μια αρχική παραγγελία 155 ζευγαριών κιαλιών τύπου JIM LR (Long-Range-Μακράς Εμβέλειας) υπερύθρων πολλαπλού ρόλου.

Η παραγγελία αυτή αποτελεί μέρος προγενέστερου συμβολαίου που υπέγραψε η Sagem, το 2006 και αφορούσε την προμήθεια πάνω από 850 κιαλιών JIM LR για τις γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Το συμβόλαιο περιλαμβάνει και την προμήθεια 81 φορητών τακτικών οθονών MEPS 08P για τον απομακρυσμένο έλεγχο των κιαλιών JIM LR που βοηθούν στην προστασία του χρήστη, καθώς και συλλογές προσαρμογής επί οχημάτων, καθώς και εκπαίδευση τεχνικών.

Το σύνολο των υλικών και υπηρεσιών θα παραδοθούν στον γαλλικό Στρατό εντός του 2009.

Τα κιάλια αυτά αποτελούν καρπό της εμπειρίας της Sagem και της ελβετικής της θυγατρικής Vectronix. Εκτός της Γαλλίας, έχουν αγοραστεί και από αρκετές χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.