ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: Kαρέ καρέ το ρεσάλτο των βατραχανθρώπων της ΜΥΑ σε πλοίο που μετέφερε τόνους ναρκωτικών

Βίντεο: Kαρέ καρέ το ρεσάλτο των βατραχανθρώπων της ΜΥΑ σε πλοίο που μετέφερε τόνους ναρκωτικών

Καρέ- καρέ η κινηματογραφική επιχείρηση των βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού στο ναρκώπλοιο που «μπλοκαρίστηκε» νότια της Κρήτης, αποτυπώνεται μέσα από το βίντεο που παρουσιάζει το pronews.gr.

Το ρεσάλτο πραγματοποιήθηκε χθες, στο φορτηγό OLA, με σημαία Συρίας και οι αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν περισσότερους από 7 τόννους χασίς- σοκολάτα.

Μέχρι τώρα, έχουν ελεγχθεί οκτώ κοντέινερς, στα οποία οι λιμενικοί έχουν εντοπίσει τόνους κάνναβης σε μορφή “σοκολατας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εν εξελίξει έρευνα, έχει εντοπισθεί ποσότητα χαπιών captagon, που είναι γνωστά ως «χάπια των τζιχαντιστών».

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα ναρκωτικά βρίσκονται κρυμμένα στο εσωτερικό του δαπέδου των κοντέινερς, τα οποία περιέχουν διαφόρων ειδών εμπορεύματα.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης, είναι το γεγονός πως έχει έρθει στο Ηράκλειο ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Σταμάτης Ράπτης, ενώ τον συνοδεύουν ανώτατοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ναρκωτικών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, το πλήρωμα του πλοίου το οποίο αποτελείτο από δέκα Σύριους και έναν Ινδό, έχουν συλληφθεί.

Η επιχείρηση οργανώθηκε μετά από πληροφορία που έφθασε στη Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμενικού (ΔΙ.ΔΙ. ΝΑ.Λ) ενω για το μπλοκάρισμα του ναρκωπλοίου, επιστρατεύτηκε το σκάφος ΠΑΘ 90 και ελικόπτερο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία των βατραχανθρώπων της Μ.Υ.Α Λ/Σ καθώς πριν μερικές ημέρες οι βατραχάνθρωποι πήραν μέρος στην αντιτρομοκρατική άσκηση “Jackal Stone”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.