ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Παραγγελία για εξαρτήσεις MOLLE

Παραγγελία για εξαρτήσεις MOLLE

Συμβόλαιο ύψους 258,9 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ ανατέθηκε στην Armor Holdings, από την U.S. Army Natick Contracting Activity για την προμήθεια εξαρτήσεων MOLLE (Modular Light-weight Load Carrying Equipment).

Το συμβόλαιο είναι διαρκείας πέντε ετών «ανοικτής» ποσότητας παράδοσης και «ανοικτής» ημερομηνίας παράδοσης και η μέγιστη αξία του μπορεί να ανέλθει στο προαναφερθέν ποσό των 258,9 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ. Η Armor Holdings, τη δεδομένη περίοδο κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων θωράκισης και ασφαλείας, τροχοφόρων οχημάτων τακτικής χρήσης, και συστημάτων θωράκισης οχημάτων και προσωπικού, ανακοίνωσε ότι εκ του συνολικού ποσού τα 49 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ αφορούν την παραγωγή των ετών 2006 και 2007 που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Κεντάκυ, την Αριζόνα, την Πενσυλβάνια και το Τενεσσή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.