ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H Toυρκία απέλασε τον Ελληνα φοιτητή

H Toυρκία απέλασε τον Ελληνα φοιτητή

Απελάθηκε τελικά ο Ελληνας φοιτητής Γιώργος Ιατρίδης, ο οποίος συνελήφθη τα μεσάνυχτα μαζί με άλλους ξένους φοιτητές στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων και κατηγορήθηκε από τον τουρκικό Τύπο ως “ξένος πράκτορας”.

Νωρίτερα και μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα, ο Ελληνας φοιτητής είχε αφεθεί ελεύθερος χωρίς να του  απαγγελθεί κάποια κατηγορία.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Μουαμέρ Γκιουλέρ δήλωσε πριν από μερικές ώρες ότι από τους συνολικά επτά ξένους που έχουν προσαχθεί, θα απελαθούν οι τέσσερις και ο ένας από αυτούς είναι ο Ιατρίφης.

Ο Ιατρίδης επιστρέφει στην Αθήνα με το αεροσκάφος των Τουρκικών Αερογραμμών το οποίο ξεκινά από την Κωνσταντινούπολη στις 23:10.

Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας που χαϊδεύουν τους πράκτορες το προξενείου στην Κομοτηνή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.