STAR :”O Ερντογάν το ζήτησε ο Σαμαράς τους έδιωξε”

STAR :”O Ερντογάν το ζήτησε ο Σαμαράς τους έδιωξε”

Τον ισχυρισμό πως η ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε της επιχειρήσεις καταπολέμησης της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C, μετά από το αίτημα του τούρκου πρωθυπουργού αναφέρει η εφημερίδα STAR.

Η τουρκική εφημερίδα με τίτλο « ο Ερντογάν το ζήτησε, ο Σαμαράς έδιωξε την DHKP-C που βρήκε καταφύγιο στον Άσαντ» αναφέρει πως «η οργάνωση DHKP-C άρχισε να «στριμώχνεται» μετά τη συνάντηση του Ερντογάν με τον Αντώνη Σαμαρά τον Μάρτιο.

Από εκείνη την ημέρα και μετά η Ελλάδα ξεκίνησε διάφορες επιχειρήσεις εναντίον της οργάνωσης».

Η Star υποστηρίζει πως « μετά τη συνάντηση του με τον Ερντογάν ο Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε στη χώρα τους και πάτησε το κουμπί για να ξεκινήσουν οι επιχειρήσεις εναντίον της οργάνωσης.

Η ελληνική αστυνομία έκλεισε τα στρατόπεδα της οργάνωσης στο Λαύριο και στον Ωρωπό.

Παράλληλα η αστυνομία άρχισε να συλλαμβάνει τα μέλη της οργάνωσης.

Η τουρκική αστυνομία ήρθε σε επαφή με τις ελληνικές αρχές και άρχισε να δίνει πληροφορίες στα πλαίσια της συνεργασίας.

Τελευταίο παράδειγμα των επιχειρήσεων ήταν η σύλληψη 14 μελών της οργάνωσης ανάμεσα τους του Χασάν Μπιμπέρ. (σ.σ. στη Χίο).

Η τουρκική εφημερίδα ισχυρίζεται πως ο Ερντογάν στη συνάντηση του με τον Σαμαρά είχε ζητήσει να κλείσει το Λαύριο «που έχει εγκατασταθεί η οργάνωση DHKP-C».

Ως σχόλιο θα παραθέσουμε ότι είναι  παντελώς ανυπόστατος ο  ισχυρισμός του δημοσιεύματος της  τουρκικής εφημερίδας,περί ύπαρξης στρατοπέδων κουρδικής οργάνωσης στο Λαύριο και Ωρωπό και συνεπώς ο σκοπός του καθαρά προπαγανδιστικός, με σκοπό αφενός να τρωθεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό,ότι τάχα υποθάλπτει την τρομοκρατία και αφετέρου αυτή του Έλληνα Πρωθυπουργού ,ο οποίος  φέρεται να λειτουργεί ως “υπάλληλος” του αφεντικού του, του Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.