Απαράδεκτη στοχοποίηση μουσουλμάνων από “τουρκόφρονη” φυλλάδα της Θράκης

Απαράδεκτη στοχοποίηση μουσουλμάνων από “τουρκόφρονη” φυλλάδα της Θράκης

Tο θράσος της Τουρκίας στη Θράκη δεν έχει όρια. Το τουρκικό προξενείο εκτελώντας εντολές  απο την Άγκυρα, προβαίνει σε έγερση νέων απαιτ’ήσεων. όταν αυτές δεν γίνονται δεκτές, τότε προβααίνειο σε κινήσεις όπως η παρακκάτω. Θα θυμάστε ασφαλώς όλον τον θόρυβο που έγινε (και εξακολουθεί να γίνεται) στη Θράκη σχετικά με τον λεγόμενο «νόμο των 240 ιμάμηδων», με τον οποίο έχει φρυάξει η τουρκόφρων πλευρά της μειονότητας, απαιτώντας τη μη εφαρμογή του. Και επειδή η πρώτη φάση των αιτήσεων έχει ήδη γίνει και πλησιάζει πλέον η ώρα της εφαρμογής, οι αντιδράσεις αυτές πολλαπλασιάζονται. Και ο πρόξενος διαλαλεί, όπου εμφανίζεται, την ανάγκη να αποσυρθεί ο νόμος και οι ψευτομουφτήδες φωνάζουν σε όλους τους τόνους τη λέξη «αντίσταση» απέναντι στο ελληνικό κράτος και πάμπολλοι ακόμη πολιτευτές και έτεροι χαφιέδες της Άγκυρας στη Θράκη λένε ότι δεν θα εφαρμοστεί.

Τι έγινε λοιπόν; Πολύ απλά, ο γνωστός σε όλους σας Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ βρήκε τα ονόματα όλων εκείνων των μουσουλμάνων της Θράκης που έκαναν αιτήσεις για ιεροδιδάσκαλοι σε αυτή την πρώτη φάση εφαρμογής του νόμου και στις 2 Αυγούστου τα δημοσίευσε φόρα-παρτίδα στην ιστοσελίδα της τουρκοφυλλαδίτσας του, της «Τρακιανίν Σεσί» (απ’ όπου και η 1η φωτογραφία)! Με στόχο φυσικά να τους εκθέσει και να τους στοχοποιήσει – ακριβώς στο ίδιο πνεύμα δηλαδή που και η άλλη φασιστοφυλλάδα της Ξάνθης, η «Μιλλέτ» του Τζεγκίζ Ομέρ είχε δημοσιεύσει παλαιότερα τα ονόματα των μελών του «Συλλόγου Πομάκων Ξάνθης»! Σαν να λέει – εμμέσως πλην σαφώς – «αυτοί είναι οι πουλημένοι, σας τους γνωστοποιούμε, οπότε…κανονίστε»! Και αυτό θα μπορούσε φυσικά να περιλαμβάνει πολλά, μέχρι και ευθείες πράξεις τρομοκράτησης των υποψηφίων (κατ’ ανάλογο τρόπο που και τότε, μετά τη δημοσίευση της «Μιλλέτ», είχαν λάβει χώρα βίαιες ενέργειες σε βάρος μελών του «Συλλόγου Πομάκων»)!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.