ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έρχεται και ο Ε.Μπαγίς – Θα “αλωνίσει” στη Δυτική Θράκη

Έρχεται και ο Ε.Μπαγίς – Θα “αλωνίσει” στη Δυτική Θράκη

«Επέλαση» θα κάνουν οι Τούρκοι αξιωματούχοι στην Ελλάδα. Μετά τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, που ανακοίνωσε ότι θα έρθει τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα και ο Έγκεμεν Μπαγίς έρχεται στη χώρα μας για να συμμετάσχει στη σύνοδο « Meditteranean Luxury Summit 2013».

Θα συναντηθεί στην Αθήνα με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και με τον Υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο, ενώ κατά την τριήμερη περιοδεία  του στη χώρα μας αφού επισκεφθεί  το νέο κτίριο της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα την Τρίτη,  θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και θα επισκεφθεί το τουρκικό προξενείο και το ανακαινισμένο σπίτι του ιδρυτή της τουρκικής δημοκρατίας Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο υπουργός Ε.Ε. της Τουρκίας από τη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί οδικώς την ίδια ημέρα στη δυτική Θράκη και εκτός από τη συνάντηση του με τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Αριστίδη Γιαννακίδη θα συναντηθεί με τον ψευδομουφτή της Κομοτηνής Ιμπραχίμ Σερίφ και τον ψευδομουφτή της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ. Παράλληλα σχεδιάζεται η επίσκεψη του Τούρκου υπουργού στο «Σύνδεσμο  Τούρκων Ξάνθης» που είχε απαγορευθεί από το ελληνικό κράτος καθώς σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης η μειονότητα είναι Μουσουλμανική.

Θα αλωνίσει στη Θράκη προωθώντας τις τουρκικές αξιώσεις με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.