ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Απάντηση – “μη απάντηση” σε πρόκληση Ρ.Τ.Ερντογάν

Απάντηση – “μη απάντηση” σε πρόκληση Ρ.Τ.Ερντογάν

Mετά από τόσες δηλώσεις των Τούρκων που μόνο την Ακρόπολη δεν έχουν ζητήσει επιτέλους ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος τοποθετήθηκε για θέμα Χάλκης, τζαμιών κλπ.

Και τι είπε; “Είναι αντιπαραγωγική κάθε περαιτέρω δημόσια συζήτηση επί του θέματος”, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως «η θέση της Ελλάδας είναι σαφής και ξεκάθαρη, σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο και έχει εκφραστεί επανειλημμένως».

Τον τσάκισε, δηλαδή…

Νωρίτερα, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), ο Ερντογάν επέμεινε στο αίτημά του να υπάρξουν ανταλλάγματα για την επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης, θέτοντας για μία ακόμα φορά το θέμα των τεμένων που πρέπει να ξανακτιστούν για να προσεύχονται “οι χιλιάδες μουσουλμάνοι στην Αθήνα, αλλά και της εκλογής των μουφτήδων στη Θράκη.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας έφθασε μάλιστα να μιλά για «επιστροφή» των δύο τζαμιών, που όπως είπε, αποτελούν «οθωμανική κληρονομιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.