Aπέλασαν τη σύζυγο του Κύπριου υπ.Πολιτισμού!

Aπέλασαν τη σύζυγο του Κύπριου υπ.Πολιτισμού!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Τουρκία με πρωταγωνίστρια την σύζυγο του υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου Κυριάκου Κενεβέζου.

Όπως γράφει η εφημερίδα Vatan οι Τούρκοι έδιωξαν με προκλητικό τρόπο τρόπο από τη χώρα την Χρυσαίμιλη Κενεβέζου η οποία θα συμμετείχε σε ένα συνέδριο στη Σμύρνη με θέμα «Λύσεις για αντιμετώπιση των Παιδιών με ιδιαίτερες συμπεριφορές». 

Όταν η σύζυγος του Κύπριου υπουργού έφτασε στο αεροδρόμιο Αντνάν Μέντερες στην Πέργαμο της Σμύρνης έδωσε στους αστυνομικούς το διπλωματικό διαβατήριο που διαθέτει. Οι τούρκοι αστυνομικοί αρνήθηκαν να της επιτρέψουν να εισέλθει στη χώρα. Στάλθηκε ερώτημα στο υπουργείο Εξωτερικών στην Άγκυρα και η εντολή που δόθηκε ήταν η απέλαση της.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Vatan που αποκαλύπτει το θέμα με τίτλο « διπλωματική απέλαση» η κυρία Κενεβέζου αρνήθηκε να λάβει βίζα της Τουρκίας, επειδή διέθετε διπλωματικό διαβατήριο.  

Μετά από μια αναμονή 6 ωρών στο αεροδρόμιο αναγκάσθηκε να φύγει με πτήση προς χώρα της Ευρώπης. Υπενθυμίζεται ότι οι διπλωμάτες και όσοι διαθέτουν διπλωματικό διαβατήριο δεν έχουν καμία υποχρέωση να λάβουν βίζα.

Οι Τούρκοι δεν αλλάζουν. από τις στέππες της Μογγολίας μέχρι σήμερα είναι οι ίδιοι. Το θέμα είναι εμείς οι ιδιοκτήτες αυτής της μεριάς της γης, τι κάνουμε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.