ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Οι Έλληνες προτιμούν ένταξη στην Τουρκία, αντί για ΕΕ!»

«Οι Έλληνες προτιμούν ένταξη στην Τουρκία, αντί για ΕΕ!»

Τελικά στην Τουρκία εμφανίζονται όσο περνάει ο καιρός γραφικές προσωπικότητες, που όμως τυγχάνει να συμβουλέυουν τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ.Ερντογάν, με ότι και αν σημάινει αυτό για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Αν γινόταν δημοψήφισμα στην Ελλάδα, το 51% των πολιτών θα επέλεγε την έξοδο από το ευρώ, σύμφωνα με στενό συνεργάτη και σύμβουλο του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σε άκρως προκλητικές δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή δεν δίστασε να πει ότι οι Έλληνες θα προτιμήσουν να ενταχθούν στην…Τουρκία!

Ο Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι υπάρχουν εχθροί του Ερντογάν οι οποίοι θέλουν να τον σκοτώσουν μέσω…τηλεκίνησης, υποστήριξε επίσης πρόσφατα ότι η Τουρκία πρέπει να σταματήσει τις προσπάθειες για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να επικεντρωθεί στην ενίσχυση της επιρροής της στη Μέση Ανατολή.

Ο δημοσιογράφος Γιγίτ Μπουλούτ ήταν από τους βασικούς επικριτές της κυβέρνησης Ερντογάν όταν αρθρογραφούσε στην εφημερίδα Vatan και θεωρούσε ότι η κυβέρνηση του Τούρκου πρωθυπουργού εφαρμόζει λανθασμένη οικονομική πολιτική. Ωστόσο, μέσα σε λίγα χρόνια φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και στάση απέναντι στον πιο ισχυρό άνδρα της Τουρκίας.

Τελικά οι κυβιστήσεις είναι παγκόσμια συνήθεια και όχι μόνο ελληνική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.