ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

”Οι Έλληνες δεν μπορούν να κάνουν αερομαχίες”

”Οι Έλληνες δεν μπορούν να κάνουν αερομαχίες”

«Οι Έλληνες δεν παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας γιατί δεν έχουν χρήματα», υποστηρίζει  η τουρκική εφημερίδα Habertürk.

Η τουρκική εφημερίδα Habertürk με ένα άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα ισχυρίζεται πως η ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν μπορεί να κάνει αερομαχίες στο Αιγαίο λόγω οικονομικής κρίσης. 

Τον ισχυρισμό της αυτό τον στηρίζει στο γεγονός ότι στην ιστοσελίδα της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας δεν υπάρχει από την 1η Ιουλίου καμία αναφορά για παραβίαση από ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη

«Στην ιστοσελίδα της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας από την 1η Ιουλίου δεν υπάρχει καμία αναφορά για παραβίαση εναέριου χώρου», αναφέρει χαρακτηριστικά η Habertürk.

Μάλιστα, επικαλείται και στρατιωτική πηγή σύμφωνα με την οποία «η Ελλάδα έκοψε “μαχαίρι” τις παραβιάσεις λόγω των επιπτώσεων από την οικονομική κρίση».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα κάθε απογείωση F-16 κοστίζει 10.000 ευρώ και κάθε Μιράζ 11.000 ευρώ ενώ υπολογίζει ότι το συνολικό κόστος από τις αερομαχίες σε 20 εκατ.  δολάρια και σχολιάζει πως «ενώ τώρα αυτά τα χρήματα φαίνεται πως δεν υπάρχουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tµήµα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.