Προσκυνούν τον Τούρκο πρόξενο μέσα στο τζαμί!

Προσκυνούν τον Τούρκο πρόξενο μέσα στο τζαμί!

Δημοσιεύουμε σήμερα μια παράξενη και άκρως ενδιαφέρουσα φωτογραφία, την οποία αλιεύσαμε από το διαδίκτυο. Στη φωτογραφία απεικονίζονται σε τζαμί της Κομοτηνής, μουσουλμάνοι πιστοί να είναι γονατιστοί μέσα στο ναό, τον οποίον επισκέφθηκαν προφανώς για να προσευχηθούν.

Το παράδοξο όμως είναι ότι όρθιος, μπροστά από το ιερό, είναι ο Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Ιλχάν Σενέρ, ο οποίος προφανώς παραθέτει κάποιου είδους ομιλία στους “πιστούς”. Εύλογα, γεννιέται το ερώτημα, τι είδους δουλειά έχει ένας διπλωμάτης, όπως είναι ο κ. Σενέρ, μέσα σε ένα θρησκευτικό ναό σε τέτοια ακριβώς στάση; Αν πήγε να ασκήσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα, θα μπορούσε κάλλιστα να καθίσει γονατιστός μαζί με τους υπόλοιπους πιστούς, το οποίο θα ήταν και το λογικό, κάτι όμως το οποίο δεν φαίνεται να κάνει. 

Επιπλέον, ακριβώς μπροστά από τον κ. Ιλχάν Σενέρ διακρίνεται ο ψευδομουφτής Κομοτηνής κ. Ιμπράμ Σερήφ, να κάθεται γονατιστός απέναντι ακριβώς από όλους τους άλλους πιστούς, στάση που αποδεικνύει ότι αυτός τέλεσε τη λειτουργία. Ο κ. Σερήφ, λοιπόν, λειτουργεί σε ένα τζαμί της Κομοτηνής, το οποίο ανήκει στην ιδιοκτησία της Μουφτείας Κομοτηνής.

Αντί, λοιπόν, όπως ήταν και το φυσιολογικό να τελεί τη λειτουργία ο νόμιμος, διορισμένος από την Πολιτεία, Μουφτής της Κομοτηνής κ. Μέτσο Τζεμαλή, παρατηρούμε εδώ να τελείται το αδίκημα της αντιποίησης αρχής από τον κ. Σερήφ. Υπάρχουν τελικά σε αυτή τη χώρα ελεγκτικοί μηχανισμοί ή όχι; Υπάρχει κάποιος να επιβάλλει την έννομη τάξη ή οι Τούρκοι εν τέλει κάνουν ότι θέλουν; 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.