ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

“Παρενόχληση” τουρκικών μαχητικών από ΠΑ

“Παρενόχληση” τουρκικών μαχητικών από ΠΑ

Τρίτη ανακοίνωση μέσα σε δέκα ημέρες εξέδωσε το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ότι τα τουρκικά μαχητικά παρενοχλήθηκαν από ελληνικά μαχητικά σε «διεθνή» εναέριο χώρο.

Τέσσερεις φορές ισχυρίζονται οι Τούρκοι ότι ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη παρενόχλησαν στις 4/2 με επικίνδυνο τρόπο τα τουρκικά F16 που εκτελούσαν «ερευνητικές» πτήσεις σε «διεθνή» εναέριο χώρο, σύμφωνα με τα τουρκικά “γιαλιά”. Το πιο «ενοχλητικό» για τους Τούρκους, τα ελληνικά εγκλώβισαν στα ραντάρ τους τα τουρκικά τα οποία στοχοποιήθηκαν προκαλώντας μεγάλη ένταση πάνω από τον εναέριο χώρο του Αιγαίου. 

Φυσικά πρόκειται περί αναχαιτήσεων που οι Τούρκοι θεωρούν τον Εθνικό Εναέριο Χώρο μας ως “διεθνή”, η παραβιάζουν το FIR ασύστολα

Η νέα αυτή ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, έρχεται λίγες μέρες μετά την προηγουμένη όπου πάλι σύμφωνα με τους Τούρκους, τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη παρενόχλησαν τα τουρκικά προκαλώντας ξανά ένταση. Μέσα σε δέκα μέρες, τρεις παρόμοιες ανακοινώσεις. 

Είναι κάποια μεθοδευμένη προσπάθεια της Άγκυρας να δημιουργήσει κάποιο επεισόδιο στο Αιγαίο και προετοιμάζει το έδαφος; Στο μεταξύ για το τι πραγματικά συμβάινει στο Αιγαίο  η ενημέρωση έρχεται έστω και “φιλτραρισμένη” από την Τουρκία, εδώ προσποιούνται ότι δνε τρέχει τίποτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.