Ανθελληνική σελίδα: “Δώστε τα Ίμια στην Τουρκία”

Ανθελληνική σελίδα: “Δώστε τα Ίμια στην Τουρκία”

Πρόκειται για μία εκ των 3 διαχειριστών της άκρως ανθελληνικής σελίδας «Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία» μετά από πολυάριθμες καταγγελίες στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αστυνομίας Ελλάδος!

Σύμφωνα με τον υπαρχηγό του 5ου Σώματος Στρατιωτικών Ερευνών που συνέβαλε μιας και το θέμα πήρε ιδιαίτερη έκταση , ο εντοπισμός της εν λόγο διαχειρίστριας ήταν δύσκολος αλλά με τη βοήθεια και τη συνεργασία υπολογιστικών συστημάτων ΕΝΙΑC κατάφεραν να βρουν τη διεύθυνση κατοικίας της στα Βριλήσσια.

Το όνομα της δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί αλλά χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Κάτια Πατσασβούρα. Αυτή τη στιγμή οι υπεύθυνοι των συστημάτων Ulysses-1, της πλατφόρμας εντοπισμού ηλεκτρονικών IP που διαθέτει η χώρα μας ευελπιστούν ότι μέχρι τα ξημερώματα θα πραγματοποιηθεί ο εντοπισμός και η σύλληψη και των υπολοίπων διαχειριστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.