ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Σαμαράς συνεχάρη τον Ερντογάν και εκείνος τον… ευχαρίστησε με μπαράζ παραβιάσεων στο Αιγαίο

Ο Σαμαράς συνεχάρη τον Ερντογάν και εκείνος τον… ευχαρίστησε με μπαράζ παραβιάσεων στο Αιγαίο

Ο Α. Σαμαράς έσπευσε να τηλεφωνήσει στον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ. Ερντογάν και να τον συγχαρεί για τη νίκη που πέτυχε το κόμμα του στις δημοτικές εκλογές.

Σύμφωνα με το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού ο κ. Σαμαράς ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει ο κ. Ερντογάν.

Πώς απάντησε η Άγκυρα στις ευχές του κ. Σαμαρά; Στέλνοντας μαχητικά αεροσκάφη, ελικόπτερα και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 να κάνουν «κόσκινο» το Αιγαίο και να σημειώσουν μεγάλο αριθμό παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου.

Στην ουσία όμως, το ζήτημα δεν είναι αν ο κ. Σαμαράς πήρε τηλέφωνο να συγχαρεί τον Τούρκο πρωθυπουργό, αλλά το γεγονός ότι η νίκη για την οποία τον συνεχάρη παρέχει στον Ρ.Τ. Ερντογάν ακόμη μεγαλύτερη αλαζονεία και επιθετική-πολεμική διάθεση.

Αυτή την ώρα τα νέο-οθωμανικά σχέδια των Τούρκων προωθούνται στη Συρία με την ωμή εισβολή στα εδάφη της. Αργότερα όμως στη θέση της Συρίας μπορεί να είναι η Ελλάδα.

Ας κρατήσουν λοιπόν κάποιοι στην κυβέρνηση επιφυλάξεις κατά πόσο το καθεστώς Ερντογάν συμφέρει την Ελλάδα. Εκτός και αν έχουν κάνει συμφωνίες…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.