ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέα «διάβαση» για τα τουρκικά άρματα μάχης στον Έβρο – Φτιάχνουν νέα γέφυρα!

Νέα «διάβαση» για τα τουρκικά άρματα μάχης στον Έβρο – Φτιάχνουν νέα γέφυρα!

Κάποιοι φαίνεται πως δεν έχουν βάλει μυαλό από το τουρκικό σχέδιο «Βαριοπούλα» το οποίο προέβλεπε τουρκική επίθεση στην δυτική Θράκη μέσω του Έβρου και τώρα ετοιμάζουν νέα γέφυρα η οποία θα μπορεί να χρησιμεύσει και ως διάβαση για τα τουρκικά άρματα μάχης  στην περιοχή της διόδου Κήπων – Υψάλων.

Τη συμφωνία πρόκειται να υπογράψουν  την Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των εκπροσώπων των κυβερνήσεων της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Από ελληνικής πλευράς, το πρωτόκολλο θα υπογράψει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Στράτος Σιμόπουλος, επικεφαλής της Μεικτής Επιτροπής Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Έργου (ΜΕΣΠΕ), ενώ από τουρκικής ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Χαμπίμπ Σολούκ (M.Habib Soluk).

Παρόντες στην τελετή της υπογραφής θα είναι: ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Αθανάσιος Καρούντζος, ο πρόεδρος της «Εγνατία Οδός ΑΕ», Παρασκευάς Σαββαΐδης, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωνταντίνος Κατσιμίγας, ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Τουγρούλ Μπιλτεκίν (Tuğrul Biltekin), υπηρεσιακοί παράγοντες της Τουρκίας και η Μεικτή Ομάδα Εργασίας των δύο χωρών.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη της εξαμελούς Μεικτής Ομάδας Εργασίας των δύο χωρών, η οποία είναι υπεύθυνη για τον τεχνικό και διαχειριστικό συντονισμό της μελετητικής ωρίμανσης του έργου και της προετοιμασίας για τη δημοπράτηση και υλοποίησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.